Life right now

Det har hänt väldigt mycket sedan sist jag skrev här inne. Har hunnit ta examen i min utbildning som underhållstekniker och även få jobb som reparatör i min hemstad. Livet går bättre än bra skulle jag vilja våga påstå!
 
Har dock inte uppdaterat här för jag har alltid varit inloggad automatiskt på min gamla telefon men när jag bytte till min nya så hade jag både glömt min mailadress samt lösenord och efter det inte fått tummen ur att fixa det. Men idag fick jag hjälp av blogg.se så nu ska jag kunna uppdatera lite som jag kkänner för i framtiden har jag nog tänkt.
 
Har saknat att skriva av mig här inne och sen har jag även märkt hur mycket detaljer vi faktiskt glömmer bort med åren när vi är upptagna med att leva våra liv i vardagen, i nuet. Ibland går både jag och Linnea in på våra bloggar och kollar i arkivet för att återuppleva gamla minnen och detaljer kring dem. Det är väldigt kul att kunna göra det och jag hoppas aldrig detta försvinner. Tänk att kunna gå tillbaks till detta och läsa när vi är gamla 🥺 
 
Så därför tänker jag börja uppdatera här igen. För MIN skull för att det är skönt att skriva ut känslor & även för att kunna gå tillbaks och läsa själv. Jag har inte några problem med att andra skulle titta in här och läsa om mitt liv faktiskt, det kanske till och med skulle kunna vara givande? Man vet aldrig. Dock är denna blogg från 2010 och jag har inte varit aktiv på många år, vilket alla vet och tittar därför inte in här haha. Men let's talk about life!
 
Det har varit väldigt mycket berg och dalbana allmänt innan allt detta med jobb blev färdigt. Kenny blev varslad pga corona dessutom så det fanns en tid då vi varken visste in eller ut och vi var en sekund från att säga upp lägenheten. Trots osäkerheten hade vi så pass mycket is I magen att vi väntade sista veckan vi hade på oss att säga upp lägenheten för att se om någon hörde av sig angående jobb, vilket dom gjorde för mig på onsdagen. Så.jävla.sjukt. Kenny fick också jobb och vi kunde behålla våran fina lägenhet på holmängen❤
 
Det är absolut ingenting man kan ta för givet, speciellt inte i dessa tider vi lever i nu liksom. Vem hade trott att jag skulle få jobb måndagen efter att jag tog examen på en fredag(!) Som det jag utbildat mig inom dessutom. Är verkligen tacksam för allt blev som det blev och hur himla fint livet är där jag är nu.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo