En liten uppdatering

Då var min livs första semester (här i Sverige) avklarad då. Började jobbet igår igen efter att ha varit ledig 2 veckor✌ Tänkte att eftersom Kenny bara fick 2 veckor eftersom han är nyanställd så tänkte jag att jag lägger undan mina resterande veckor så gittar vi i höst eller vinter någonstans 🤩 När det dåliga vädret har kommit iallafall. Aaaand let's talk about the weather, för omg vilket väder det har varit. Hela(?) sommaren i princip!! Hur sjukt nice är inte det då😍 Jag har iallafall varit lycklig över detta. Mår 1000 gånger bättre än när det är svaligt och molnigt.
 
På semestern har vi varit på västkusten ett x antal gånger och käkat äggmackor och druckit massor med öl. Hela semestern har bestått av öl typ. Men let's be real, vad är en semester utan ett glas vitt hit eller ett glas öl dit🤷‍♀️ Sen har vi varit på Liseberg ett gäng och det var sååå himla roligt. Kände mig som en unge igen, speciellt när jag ropar på mamma i de värsta karusellerna🤔 Men det har jag alltid gjort när jag blir rädd så jaja. Var fett modig i varje fall, åkte de värsta karusellerna även om jag inte ville och även om jag trodde jag skulle dö några gånger. Vi käkade asgod mat och hör & häpna, drack några öl. Sen spelade grabbarna på banden och vann lite innan vi tog tåget hem vid 20-tiden på kvällen.
 
Vi har varit på kalas och umgåtts med våra familjer mycket, spelat airsoft rundor som jag inte har berättat att vi börjat spela än men får ta det ett annat inlägg känner jag 😗 Det är jäääkligt roligt iallafall.
 
Livet är väldigt bra helt enkelt och jag har framtidsplaner som får mig ännu mer taggad 😍 Det här inte funnits tid eller intresse till att skriva här i bloggen för mig faktiskt. Jag skrev av mig mycket förr när jag kände jag behövde få ur mig saker men jag har inte det behovet längre. Ligger här bredvid Kenny som sover och börjar 06 imorgon bitti, jag börjar 16 så ville inte riktigt sova ännu. Så jag låg och tänkte på att det kunde vara skoj med en liten uppdatering om livet, even though I'm 24 (soon), kanske borde växt ifrån detta men å andra sidan finns det så mycket minnen här på denna bloggen så varför inte fylla på med lite mer medans man minns och kan fånga känslorna. 🤷‍♀️
 
Har varit sockerfri i 1 veckas tid nu och jag är så jävla stolt över mig själv. Men det är så himla svårt. Varje minut, helt utan överdrivt... Jag har fått skavsår i mungiporna för att jag skaver tänderna emot där i ren och skär abstinens. Jag städar hela tiden bara för att ha något att göra och komma på andra tankar och affärbesöken ska vi inte prata om. Det är en P I N A att gå i dom och fucking SE hur jävla mycket godis det är överallt i Svenska butiker... Inte konstigt vi är sockerberoende. De som känner mig vet hur mycket jag är beroende av godis, framförallt choklad. Det är inte ens kul. På den nivån är det och så har det varit hela mitt liv. Har varit sockerfri en hel vecka innan i mitt liv men då bestämde jag mig för att unna mig på helgen. Men det var för svårt att gå tillbaks till att inte äta socker efter att jag ätit det så nu gäller det, aningen eller. Jag får helt enkelt sluta med socker helt om jag ska klara av detta och denna gången har jag givit mig fan på det också. Det är slut på onyttigheter och all skit jag stoppar i mig. Det började faktiskt med att Kenny la ut en bild från hans lillasysters födelsedag som fick mig att förstå att jag har faktiskt gått upp några kilon som fick mig att tvärnita och tvärvända i detta. Ibland behöver man få en chock för att det ska bli en förändring. Så nu är det på riktigt ett sundare liv jag vill ha. Jag har bara en kropp och jag har fan misshandlat den alldeles för länge nu. Det var dags 🙌