Phiphi krabi kohsamui

Har nu funnit oss till rätta i Koh Samui, som jag tedan besökt detta året innan. Jag älskar Koh Samui men Chaweng delen! Vi bor typ mellan Chaweng och Lamai så det är en bit åt båda hållen. 
 
Har haft det sjuuuukt bra! Vi har flyttat runt mellan massa hotell som är superbilliga, helt ok att bo på. Vi har ju liksom bara gått upp, käkat också ute resten av dagen tills vi ska sova nästan. Billigaste boenden var nog 180kr för typ 2 nätter. Nu bor vi i Kho Dumoi i 5 nätter för 800kr😆 Då kan man faktiskt lägga pengarna på en massa annat. Har bland annat fått pedikyr/fotmakeover (vilket var en jävla plåga för mig) Har svinlena fossingar nu med nytt fint lack för 300 baht, vilket är typ 88kr... wooow 😅
 
Käkat massa street food som kostat från 15 - 70kr som varit aaaaasgott verkligen. Asså det är gatumaten/streetfooden som är bäst. Bättre än vanliga resturanger. Har dock upplevt mindre roliga smakupplevelser med, som take away food vilket innebär att om du beställer soppa/curry så får du typ plastpåsar med halvfärdig mat som du själv ska göra klart sedan i en matskål😂 OCH kryddan man får med brinner sönder samt fräter sönder käften på dig. Så ett gott råd är att inte äta den röra kryddan du får med från street food.