Life now

Hemundervisning har ju helt klart varit en av de mest utstickande händelserna under corona-tiden. Man går upp på morgonen, sätter på datorn, sätter på kaffet och kopplar upp sig till videosamtalet där lärare och alla elever är, så konstigt. Men tycker det funkar bra hittills faktiskt! Har inte varit några problem alls och det är skönt på något sätt att bara gå upp ur sängen 15 min innan vi börjar och sätta sig vid en dator liksom.
 
Har inte varit ute på någon krog eller klubb sedan detta drog igång, har kanske ätit ute på själva restaurangen högst 3 gånger, annars har vi bara beställt hem och dessa gånger ute har det inte varit några andra människor där vilket gjort att vi valt att stanna även om risken fortfarande är större.
 
Ingen av oss har varit sjuka nu, men jag hade fluensa i 1.5v i slutet av januari, början av februari. Nu säger ju tegnell och andra läkare/forskare att smittan var här redan i november och att alla kommer få den någon gång. Jag tror ärligt att jag hade den i januari för så dålig har jag aldrig någonsin varit förutom vid ett tillfälle när jag var i thailand.
 
Så nu när jag har hemstudier en hel månad innan sommarjobbet drar igång den 1/6 och kenny som är hemma och är permiterad, bokade vi faktiskt hotell i en annan stad på fredag för att komma bort och komma UT framför allt. Man behöver inte gå i de värsta folksamlingarna och man kan använda handskar ute i affärer vilket jag gör nästan varje gång, för att minska smittan. Men ah, hela livet är fucked up för de flesta 😅 Vi får försöka leva så gott det går 🙏
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo